Födém szigetelés purhabbal

A födém szigetelés purhabbal az egyik leghatékonyabb és innovatív megoldás a tetőtér vagy padlás szigetelésére, amely rendkívüli hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

A födém szigetelés purhabbal során speciális poliuretán habot (purhabot) használnak a tetőtér vagy padlás szigetelésére. Ez a hab kitűnően illeszkedik a létező szerkezethez, így megszünteti a hőhidakat és a páralecsapódást. Emellett rendkívül hatékony hőszigetelő anyag, amely számos előnnyel jár.

A purhabos födém szigetelés két fő típusa létezik: a nyitott cellás és a zárt cellás. A nyitott cellás purhab könnyebb és gazdaságosabb, de kevésbé hatékony hőszigetelő anyag. A zárt cellás purhab sűrűbb és jobb hőszigetelő képességekkel rendelkezik, így hosszú távon kiváló energiahatékonyságot biztosít.

A födém szigetelés purhabbal rendkívül fontos az otthonok komfortjának és energiahatékonyságának javításában. Ez a megoldás nemcsak a hőveszteséget csökkenti, de segít megőrizni a megfelelő hőmérsékletet a tetőtérben vagy padláson, így kellemesebb lakókörnyezetet teremt.

Az előnyök közé tartozik a purhab rendkívüli szigetelőképessége, hosszú élettartama és vízhatlan védelem nyújtása. Emellett a purhab könnyűszerkezetes tetőterek esetén is hatékonyan alkalmazható.

Annak érdekében, hogy a födém szigetelés purhabbal optimálisan működjön, javasolt szakemberek segítségét igénybe venni. Ők gondoskodnak a helyes telepítésről és a szükséges szigetelési rétegek kialakításáról, hogy biztosítsák otthona energiahatékonyságát és kényelmét.

Padlásfödém szigetelés

A födémek közötti területeken, például az emeleti padlásfödémen, a szórt purhabot használhatják a hőszigetelés javítására.

Ez segít megakadályozni a hőáramlást a födémeken keresztül, javítva a belső kényelmet és csökkentve a fűtési és hűtési költségeket.

Miért válasszon minket?

Ügyfeleink elégedettsége kiemelt prioritás számunkra. Rugalmasak vagyunk az ütemtervekkel és figyelembe vesszük az Ön igényeit, hogy segíthessünk az épületek optimális hőszigetelésében és energiatakarékosságában.

Szakképzett csapat

Szakképzett csapat

Tapasztalt és szakképzett csapatunk garantálja a magas színvonalú munkavégzést.
Ügyfeleink elégedettsége számunkra kiemelt prioritás. Szakértelmünk és kifinomult technikáink biztosítják, hogy projektje a legjobb kezekben legyen.

Magas költséghatékonyság

Magas költséghatékonyság

Az általunk nyújtott szórt purhab fújás a hosszú távú megtakarítást célozza. A hatékony hőszigetelés segít csökkenteni a fűtési és hűtési költségeket, ami hosszú távon jelentős pénzügyi előnyöket jelenthet megrendelőink számára.

Kiváló minőségű anyagok

Kiváló minőségű anyagok

Csak a legjobb minőségű szórt purhabot használjuk, amely kiváló hőszigetelést és tartósságot biztosít az épületek számára. Anyagaink a legújabb iparági szabványoknak megfelelően lettek tesztelve és jóváhagyva.

Testre szabott megoldások

Testre szabott megoldások

Minden projektet egyedileg tervezünk és alkalmazkodunk az Ön igényeihez. Az épület sajátosságait, a hőveszteségi pontokat és az energia megtakarítási célokat figyelembe véve olyan megoldásokat kínálunk, amelyek optimális eredményt hoznak

Szeretné kipróbálni a termékünket?

Ügyfeleink elégedettsége kiemelt prioritás számunkra. 
Rugalmasak vagyunk az ütemtervekkel és figyelembe vesszük az Ön igényeit, hogy segíthessünk az épületek optimális hőszigetelésében és energiatakarékosságában.

Szórt purhab szigetelés

Hő-, víz- és hangszigetelés.

Elérhetőségeink