zárt cellás purhab szigetelés

A zárt cellás purhab szigetelés egy speciális típusú poliuretán alapú habosított műanyag anyag, amelyet gyakran használnak építőipari alkalmazásokban, például épületek szigetelésére.

A „zárt cellás” jelző arra utal, hogy a purhab szerkezetében zárt, szinte hermetikusan záródó cellák találhatók.

Zárt cellás purhab szigetelés

Az izocianát és a poliol komponensek speciális keverőberendezésben találkoznak, reakcióba lépnek, és habképződést eredményeznek. Azonban a zárt cellás purhabban a cellák szorosan záródnak, minimális mértékben nyitva maradnak vagy nem nyitnak ki teljesen.

Ennek eredményeként a purhab sűrűbb és szilárdabb szerkezetű lesz, mint a nyílt cellás változat. A zárt cellás purhab szigetelés rendkívül hatékony hőszigetelő képességgel rendelkezik. A zárt cellák zavarják a hőáramlást, és megakadályozzák a hőveszteséget vagy a hőbevitelt az épületben. Ezért a zárt cellás purhab nagyon jó hőszigetelést biztosít, és segít a fűtési és hűtési költségek csökkentésében.

Ezenkívül a zárt cellás purhab szigetelés nagyon jó légzáró tulajdonságokkal rendelkezik. A szorosan zárt cellák megakadályozzák a levegőáramlást és a szivárgást az épületben, ezáltal csökkentik a huzatot és a hideg pontokat. Ez javítja az épület energiateljesítményét és növeli a belső komfortot.

A zárt cellás purhab szigetelés a páraáteresztést is korlátozza. Ez azt jelenti, hogy kevesebb nedvesség jut be az épületbe, és kevesebb páralecsapódás alakul ki a szigetelőrétegen belül. Ez elősegíti az épület hosszabb távú teljesítményét és megakadályozza a penészesedést vagy a rothadást.

Zárt cellás purhab szigetelés
Zárt cellás purhab szigetelés

Fontos megjegyezni, hogy a zárt cellás purhab szigetelés magasabb sűrűséggel rendelkezik, mint a nyílt cellás változat. Ezért általában erősebb, merevebb anyag, amely megfelelő támogatást és szerkezeti stabilitást biztosít. A zárt cellás purhabot általában nem lehet visszafejteni vagy újra formázni.

Az épületek szigetelésénél a zárt cellás purhabot általában azokon a területeken alkalmazzák, ahol a magasabb hőszigetelési teljesítményre és a szilárdságra van szükség, például tetők, falak vagy padlók szigetelésekor.

Összességében a zárt cellás purhab szigetelés hatékony és magas szintű hő- és légzárást biztosít, ami segít az energiahatékonyság javításában és a belső kényelem növelésében.

A pontos alkalmazás és a megfelelő szakértői kivitelezés kulcsfontosságú a kiváló eredmények eléréséhez.

Fontos: megjegyezni, hogy minden projekt és felület egyedi jellemzőkkel rendelkezik, és a szórt purhab alkalmazása előtt konzultálni kell szakemberekkel. A szakértők segítenek meghatározni az adott felülethez illeszkedő anyagot az optimális szigetelési eredmények érdekében.

Miért válasszon minket ha zárt cellás purhab szigetelésre van szüksége?

Ügyfeleink elégedettsége kiemelt prioritás számunkra. Rugalmasak vagyunk az ütemtervekkel és figyelembe vesszük az Ön igényeit, hogy segíthessünk az épületek optimális hőszigetelésében és energiatakarékosságában.

Szakképzett csapat

Szakképzett csapat

Tapasztalt és szakképzett csapatunk garantálja a magas színvonalú munkavégzést.
Ügyfeleink elégedettsége számunkra kiemelt prioritás. Szakértelmünk és kifinomult technikáink biztosítják, hogy projektje a legjobb kezekben legyen.

Magas költséghatékonyság

Magas költséghatékonyság

Az általunk nyújtott szórt purhab fújás a hosszú távú megtakarítást célozza. A hatékony hőszigetelés segít csökkenteni a fűtési és hűtési költségeket, ami hosszú távon jelentős pénzügyi előnyöket jelenthet megrendelőink számára.

Kiváló minőségű anyagok

Kiváló minőségű anyagok

Csak a legjobb minőségű szórt purhabot használjuk, amely kiváló hőszigetelést és tartósságot biztosít az épületek számára. Anyagaink a legújabb iparági szabványoknak megfelelően lettek tesztelve és jóváhagyva.

Testre szabott megoldások

Testre szabott megoldások

Minden projektet egyedileg tervezünk és alkalmazkodunk az Ön igényeihez. Az épület sajátosságait, a hőveszteségi pontokat és az energia megtakarítási célokat figyelembe véve olyan megoldásokat kínálunk, amelyek optimális eredményt hoznak

Szeretné kipróbálni a zárt cellás szigetelést?

Ügyfeleink elégedettsége kiemelt prioritás számunkra. 
Rugalmasak vagyunk az ütemtervekkel és figyelembe vesszük az Ön igényeit, hogy segíthessünk az épületek optimális hőszigetelésében és energiatakarékosságában.

Szórt purhab szigetelés

Hő-, víz- és hangszigetelés.

Elérhetőségeink