nyílt cellás purhab szigetelés

A nyílt cellás purhab szigetelés egy speciális típusú poliuretán alapú habosított műanyag anyag, amelyet gyakran használnak építőipari alkalmazásokban, mint például épületek szigetelése vagy vízszigetelés.

A „nyílt cellás” jelző arra utal, hogy a purhab szerkezetében nyitott, összefüggő cellák találhatók, amelyek levegővel vagy gázzal vannak megtöltve.

A nyílt cellás purhab szigetelés hatékony és sokoldalú megoldást nyújt az épületek szigetelésére, amely hozzájárul a hőveszteség csökkentéséhez, az energiahatékonysághoz és a komfortérzethez.

A nyílt cellás purhab szigetelés könnyű, rugalmas anyag, amelyet a helyszínen helyeznek el az épület szerkezetén. A purhab komponensei, az izocianát és a poliol, egy speciális keverőberendezésben találkoznak, ahol reakcióba lépnek és habképződést eredményeznek. A hab azonnal felfújódik és kitölti az adott területet, amelyre felvitték. Az elkészült habréteg rendkívül jól tapad az alapfelülethez, és kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik.

A nyílt cellás purhab szigetelés kiváló hőszigetelést és légzáró képességet biztosít. A szigetelőréteg körülbelül 90-95% zárt cellákból és 5-10% nyitott cellákból áll. Ez a szerkezet lehetővé teszi a levegő és a gázok hatékony szigetelését, megakadályozva a hőáramlást és a páralecsapódást. Emellett a nyílt cellás purhab szigetelés rugalmas, ami lehetővé teszi a mozgásokra való alkalmazkodást és a repedések kitöltését.

apurhab.hu - nyilt cellas purhab szigeteles 2

Fontos megjegyezni, hogy minden projekt és felület egyedi jellemzőkkel rendelkezik, és a szórt purhab alkalmazása előtt konzultálni kell szakemberekkel. A szakértők segítenek meghatározni az adott felülethez illeszkedő anyagot az optimális szigetelési eredmények érdekében.

Miért válasszon minket?

Ügyfeleink elégedettsége kiemelt prioritás számunkra. Rugalmasak vagyunk az ütemtervekkel és figyelembe vesszük az Ön igényeit, hogy segíthessünk az épületek optimális hőszigetelésében és energiatakarékosságában.

Szakképzett csapat

Szakképzett csapat

Tapasztalt és szakképzett csapatunk garantálja a magas színvonalú munkavégzést.
Ügyfeleink elégedettsége számunkra kiemelt prioritás. Szakértelmünk és kifinomult technikáink biztosítják, hogy projektje a legjobb kezekben legyen.

Magas költséghatékonyság

Magas költséghatékonyság

Az általunk nyújtott szórt purhab fújás a hosszú távú megtakarítást célozza. A hatékony hőszigetelés segít csökkenteni a fűtési és hűtési költségeket, ami hosszú távon jelentős pénzügyi előnyöket jelenthet megrendelőink számára.

Kiváló minőségű anyagok

Kiváló minőségű anyagok

Csak a legjobb minőségű szórt purhabot használjuk, amely kiváló hőszigetelést és tartósságot biztosít az épületek számára. Anyagaink a legújabb iparági szabványoknak megfelelően lettek tesztelve és jóváhagyva.

Testre szabott megoldások

Testre szabott megoldások

Minden projektet egyedileg tervezünk és alkalmazkodunk az Ön igényeihez. Az épület sajátosságait, a hőveszteségi pontokat és az energia megtakarítási célokat figyelembe véve olyan megoldásokat kínálunk, amelyek optimális eredményt hoznak

Szeretné kipróbálni a termékünket?

Ügyfeleink elégedettsége kiemelt prioritás számunkra. 
Rugalmasak vagyunk az ütemtervekkel és figyelembe vesszük az Ön igényeit, hogy segíthessünk az épületek optimális hőszigetelésében és energiatakarékosságában.

Szórt purhab szigetelés

Hő-, víz- és hangszigetelés.

Elérhetőségeink